У Києві патрульні зупинили та оштрафували розкішний автомобіль марки Ferrari. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«І таке буває. У центрі Києва поліція зупинила купе Ferrari F12 Berlinetta 2013 року випуску. Свідки кажуть, що водієві навіть виписали штраф. Правда, за що - невідомо.

Ця модель суперкара "озброєна" 6,2-літровим 730-сильним V12 і може розігнатись до сотні за 3,1 с», - пишуть у спільноті.

Зазначимо, що таке авто коштує близько 200-250 тисяч доларів.

«Штраф, бо повільно їхав чи низько літав?», «Штраф, скоріше за все, за відсутність передніх номерів», - припускають у коментарях кияни.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«То машина охорони. Виписали рахунок за свою роботу», «2013 року? Незрозуміло за що? Напевно за те, що такий старий мотлох не повинен столичними дорогами їздити», «Це авто і водій притягнуті до кримінальної відповідальності за енннууу кількість звернутих пішохідних ший», «Для тих у кого є «Феррарі», потрібно виписувати штрафи в доларах, а не в гривнях», - із гумором додають містяни.

«Не бита, не крашена», «На Жигулях номера красивіше будуть», «Ну і де він в Києві буде розганятися до сотні за три секунди? Все одно на наступному світлофорі зупиниться. Та й в цілому автобанів під це Феррарі просто немає», «І їздити на ній можна тільки по трасі Київ-Бориспіль, таксувати "в аеропорт за 5 хвилин з Харківської"», «Ось вам і бюджет країни», - коментують українці.

Нагадаємо, Мік Шумахер у 19 років підписав контракт з молодіжною академією Ferrari

Як повідомляв портал Знай.ua, Міхаеля Шумахера виписали з клініки в Парижі

Також Знай.ua писав, гонщик Міхаель Шумахер вперше за 5 років вийшов із коми.