У Києві на вулиці Городецького з'явилася креативна інсталяція, правда, протриматися їй судилося недовго.

Так, у столиці встановили лавку, що складається з курячих яєць. Зрозуміло, це не справжні яйця, зроблені вони з дерева, але виглядали реалістично. Поки комусь не здалося, що зіпсувати установку-відмінна ідея. Кадр, зроблений очевидцем, публікує Telegram-канал Kyiv NEWS.

фото: Сегодня

"На вулиці Городецького нещодавно встановили оригінальну лавочку, але протрималася вона не довго.. Хтось вирвав дерев'яні яйця і зіпсував саму конструкцію. В принципі, ми не здивовані, але кожен подібний випадок все більше засмучує",- йдеться в публікації.

фото: Сегодня

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв Знай, п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада. Там загинули 15 бездомних і 8 домашніх собак. Як розповідають місцеві жителі, вночі невідомі розсипали отруту на галявині, де гуляють з собоками.