Доньці відомої російської співачки Лоліти Мілявської вже 22 роки. Єва навчається в престижному Київському вузі на лінгвістичному факультеті.

Про це артистка розповіла в інтерв'ю журналу "7 днів".

"Єва може приїхати до мене, але у неї сесія, я з тих матерів, для яких навчання дитини на першому місці. Все інше потім. Вона навчається на лінгвістичному факультеті, вивчає три мови з правом викладання. На відміну від мене дочка дивиться всі серіали англійською, читає книги мовою оригіналу. Уявляєте, за півроку вона вивчила польську", - розповіла Лоліта.

21 травня 2021 року Світлана Лобода святкує 3-річчя свого малятка Тільди, яка народилася в 2018 році в Лос-Анджелесі. До цього світлого дня Світлана вирішила виставити цілу серію знімків і відео з дівчинкою, яка була поруч з матусею навіть іноді під час тренувань.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, як виглядала Лобода під час Віагри і в "вільному плаванні", українці не вірять очам: "Мумія"

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода вперше заспівала з малятком на сцені: дівчинка знає пісні напам'ять

Знай.ua писав, Світлана Лобода нафарбувалася, але перестаралася з фотошопом - перекосити