У ніч на вівторок, 25 травня, на столичному залізничному вокзалі сталася трагедія. Тут знайшли людину без ознак життя.

Фото, зроблені очевидцем, публікує Instagram-спільнота "Київ без цензури".

Швидкій, яку викликали на місце події, залишалося лише констатувати смерть чоловіка. Зараз встановлюються всі обставини події.

Нещодавно у Львові недалеко від "Арени Львів" сталася резонансна ДТП за участю автомобіля Chevrolet Lacetti. Водій легковика не помітив перехідну дорогу 66-річну жінку та скоїв наїзд, а після чого втік з місця аварії. Отримані травми виявилися несумісними з життям. ДТП сталася ввечері в четвер, 20 травня на вул.Стрийській. Камера управління безпеки міста ЛМР зафіксувала момент наїзду.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що посеред травня частина України засипало снігом, а температура впала нижче нуля.

Як повідомляв портал Знай.ua, нещадний смерч опустився на голови франківчан: "знімай швидше!".

Також Знай.ua писав, що Лютий ураган атакував велике місто, вітер розгортає літаки і рве дерева. У районі лиха опинилося близько 3 тисяч осіб, вони були екстрено евакуйовані.