Окрім доріг, багатостраждальних мостів, вічних заторів і всюдисущих МАФів у Києва є ще один головний біль - ескалатори.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповів відомий український письменник Андрій Кокотюха.

"У Києві на залізничному вокзалі є три ескалатори. Ті, які працюють на підйом - не працюють. Написано: поламані, ремонт, нові в дорозі. Але ті, які працюють на спуск - працюють. І це прикмета нашої країни. Працює все, що опускає. Все, що має рухатися вгору - ламається, потребує ремонту й заміни. І кожен дереться вгору сам", - написав Кокотюха.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
Показати ще

Нещодавно у Харкові комунальники кинули ремонт труб на половині готовності, змусивши городян скакати через ями і трамвайні колії. На оприлюднених кадрах-переритий тротуар, яма і огороджувальна стрічка. Через недбайливих комунальних ремонтників городяни змушені обходити місце робіт по трамвайних коліях, наражаючи себе на небезпеку.

Нагадаємо, раніше У Києві будівництво парковки перетворилося на баталію з активістами: "крадуть велодоріжки і тротуари". Представники нової елітної забудови облаштували місця для машин своїх клієнтів прямо посеред газону і тротуару.

Як повідомляє портал " Знай.ua» Комунальники змусили киян переходити дорогу "в дерево" - " все продумано до дрібниць!" У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням.

Також " Знай.ua " писав, що Харків'яни поставили жирний хрест на розбитих дорогах. На Харківщині придумали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг.