Потап і Настя Каменських стали однією з найяскравіших сімейних пар українського шоу-бізнесу. Не дивлячись на довгу творчу кар'єру і численні служи, новина про їхнє весілля стала несподіванкою.

Як же розвивався їх "службовий роман"?

Перше враження репера від молодої співачки, яку його попросили "розкрутити", було не найприємнішим – Настя Олексію Потапенко просто не сподобалася.

Потап і Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Потап і Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

Однак з часом ненависть переросла в бурхливий роман. Фанати давно запідозрили, що між одруженим Потапом і Настею щось є, проте самі співаки заперечували свої близькі стосунки.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Поштовхом для розвитку відносин зоряної пари стало рішення про спільну творчість-разом вони домоглися того успіху, який ніяк не давався їм окремо.

Для початку вони презентували свою першу пісню у складі дуету "Потап і Настя", яка називалася"Без любові". Слухачам хіт відразу припав до смаку.

Настя Каменських і Потап, instagram.com/kamenskux
Настя Каменських і Потап, instagram.com/kamenskux

"Потапа і Настю" почали активно кликати на виступи, і вони зрозуміли, що знайшли ключик до сердець глядачів.

Однак особисті відносини в дуеті доходили до ненависті. Обидва виконавці перебували тоді у відносинах з іншими людьми. Настя тоді зустрічалася з Вадимиром Дятловим – колишнім однокурсником і другом. А Потап перебував у шлюбі з продюсером Іриною Горовою, виховуючи двох дітей – дочку Ірини від першого шлюбу і спільного сина Андрія.

Весілля Потапа і Насті Каменських, фото з соцмереж
Весілля Потапа і Насті Каменських, фото з соцмереж

Здавалося, що шлюб Потапа – цілком щасливий і відбувся, проте пізніше з'ясувалося, що подружжя останні 5 років практично не спілкувалися.

У 2009 році Потап пішов з сім'ї, а Настя – розлучилася з Дятловим. Це не сховалося від уважних фанатів, які тут же запідозрили роман.

Однак в 2013 році пара засвітилася на спільному відпочинку на Кубі. Але одружилися вони тільки в 2019 році, після 10 років таємного роману.

Нагадаємо, що Потап представив шанувальникам перший трек з нового альбому.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап зізнався, які зміни відчуває після 40-річного ювілею 8 травня.

Також Знай.uа писав, що Потап поділився з шанувальниками зворушливим фото в бузку.