У Києві дівчина з телефоном буквально кинулася під колеса бетономішалки. Про це пишуть на сторінці Патрульної поліції України.

"Любиш поговорити по телефону? Тоді це відео для тебе. У Києві дівчина переходила дорогу в недозволеному місці і потрапила під колеса Бетономішалки. Обидва не помітили один одного. Дівчина потрапила до лікарні з травмами. Тільки вийшла вона не просто на проїжджу частину, а на пішохідний перехід, на який водії у нас давно плюють з високої дзвіниці без того з телефоном ти чи без», - зазначають у спільноті «Україна в шоці».

"І де ви цей перехід помітили?", "Так ви маєте рацію, на вулиці Івана Сірка форумі пішохідного переходу-взагалі...", - обурюються городяни.

"Це чудово! "Мамо, мене фура вбила"", "Природний відбір", - коментують кияни.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

"На Березняках у Києві мужик так під сміттєвоз потрапив... Фінал трагічний", " вона перед цим збереглася. Напевно, думала, що це GTA?", "Сподіваюся, водій бетономішалки не буде ні в чому звинувачений", "А якого біса лізти під вантажівку, водій якої навіть не міг бачити і не міг подумати, що є такі дурні», - додають коментатори.

Нагадаємо, що посеред травня частина України засипало снігом, а температура впала нижче нуля.

Як повідомляв портал Знай.uа, нещадний смерч опустився на голови франківчан: "знімай швидше!".

Також Знай.uа писав, що Лютий ураган атакував велике місто, вітер розгортає літаки і рве дерева. У районі лиха опинилося близько 3 тисяч осіб, вони були екстрено евакуйовані.