На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Марічки Падалко з’явився новий допис, у якому вона розповіла про свої мандри Україною.

На опублікованому фото вона на відпочинку в Меджибожі разом із чоловіком.

«Чотири години від Києва на захід хорошими дорогами, і ти у Замку. Якщо будете в Меджибізькому замку, обов’язково не полінуйтеся вилізти на його вежу. Неймовірний вигляд і настрій! Пощастило нам сьогодні з погодою! Рухаємося далі на захід», - підписала вона знімок.

У коментарях підписники захоплюються відпочинком улюбленої телезірки та її зовнішнім виглядом.

«Як же тобі сукня пасує!!!», - пише у коментарях колега Марічки, телеведуча Лідія Таран.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

«Гарна родина! У Соболєва добрий смак», «Вау, у наших краях!!! Супер!!! Найкраща сім’я!!!», - пишуть фанати.

«Сукня класна, а ще класніше залишатися такою ж дівчиною, як колись на фоні дітей, які стають вже вищі за тебе. Тільки бачачи вже дорослих власних дітей, ти усвідомлюєш, щ о час летить - а ти така ніби, як колись. Дуже класно, коли вдається тій закоханій парі разом споглядати, як дорослішають діти, народжуються внуки...», - додають фанати.

«І сім'я зразкова і діти в порядку і класно виглядаєш в ефірі!!! Велика заслуга чоловікові!!! А найголовніше любити себе!!! Спорт і позитивний настрій!!! Заздрю білою заздрістю!!! Намагаюся бути схожою», - зізнаються у коментарях.

Нагадаємо, що Марічка Падалко поскаржилася на українців у день великого свята: "на вулицях мало...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко в білому поскаржилася на втому: "Без задніх ніг".

Також Знай.uа писав, що Марічка Падалко потужно підтримала Go-A перед Євробаченням: "потребують...".