У Києві промишляють спритні злодюжки, яких вже неодноразово ловили на гарячому. Однак правоохоронці щоразу відпускають їх, оскільки майже всі члени банди… вагітні.

Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Мабуть, в уряді думають, що якщо не помічати проблеми - її не існуватиме. Дуже помилкове судження, адже крадіжок та грабежів менше не стає. Оцю отару вагітних злодіїв було затримано у самому центрі Києва. Всіх їх доставлено до місцевого відділення поліції», - написали автори допису.

Як зазначається, правоохоронці встановлюють їхні особи, і, якщо хтось із них перебуває у розшуку – затримають.

Решту ж зловмисниць відпустять до тих пір, доки і їх у розшук не подадуть за чергові злочини.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

«Ідеально зручне законодавство. Для злочинців, звісно», - зазначають у спільноті, додаючи, що одна із зловмисниць, як виявилося, вже давно у розшуку в Тернополі. Іншу викликають до суду, однак вона ігнорує всі виклики.

«Потрібно додати, що за цих дітей вони отримають допомогу за рахунок нас, що працюють, платників податків. Гроші від виплат, як правило, мало йдуть на дітей, яких вже з пелюшок вчать жебракувати і красти. І чим більше дітей вони наплодять, тим більше розмір допомоги, збільшуючи їх ще статусом матерів-одиначок, тому що спеціально не вступають в шлюб...», - обурюються кияни.

«Вони родяться вже вагітними, таке враження...», - додають коментатори.