Журналіст, автор і ведуча YouTube-каналу «ходять чутки» Раміна Есхакзай розповіла, як давала інтерв'ю колезі по цеху Маші Єфросиніній.

"Здала" іспит " на відвертість Маші Єфросиніній. Випуск вже на її Ютуб-каналі. Фух! Погнали!» ,- написала вона на своїй сторінці в Instagram.

"Раміна, видно вашу щирість і чесність і ясна позицію! Ви розумничка", " Раміна, подивилася твоє інтерв'ю!!!! Спасибі велике за відвертість, мотивацію. І я завжди задивляюся на ваші ідеальні ніздрі, як добре, що вони свої", - пишуть в коментарях до повідомлення фанати ведучої.

"Дуже цікаво! Раміна дуже виросла в професійному плані і зовні змінилася в кращу сторону, тому спостерігати за нею і слухати - одне задоволення" « " прекрасний випуск! І ви ніколи не втратите актуальність на Ютубі, оскільки ви відверта, відкрита і ранима дівчина, в той же час, професіонал своєї справи!",- додають інші.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Не обійшлося і без сліз, коли розмова зайшла про чоловіків. Відверто про романи, проблеми з дитинства, боротьбу з комплексами і пластичні операції дивіться в цьому випуску іспиту на відвертість», - зазначила в описі до відео сама Єфросиніна.

Нагадаємо, раніше Колишня Козловського Раміна перед весіллям отримала шикарний подарунок:"мене помітили". Дівчина розповіла, що отримала нагороду "Блогер року" від глянцевого журналу Viva.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Раміна Есхакзай показала ніжні фото з нареченим, який допоміг їй забути Віталія Козловського. Есхакзай показала романтичні знімки зі своїм нареченим.

Також «Знай.uа " писав, що Колишня Козловського Раміна привезе "зайве" з відпустки перед весіллям:"Плюс 1,8 кілограм".