Синоптик Наталка Діденко дала уточнений прогноз погоди у Києві на вихідні. Відповідне повідомлення вона опублікувала на власній сторінці у соцмережі Facebook.

«Уточнення до прогнозу на вихідні. Питали про погоду в Києві в неділю. Ви бачите малесеньку цяточку вологи якраз над Києвом - це карта прогнозу опадів на ранок 23 травня», - показала вона карту своїм підписникам.

За словами синоптика, вона з власного досвіду знає, що часом навіть незначний натяк на дощі на метеокарті може перетворитися на зливу в реальності.

«З досвіду можу сказати, що часом ця, ніби незначуща цятка, може організувати маленьку, але капосну зливу. Тобто, за п'ять-десять хвилин вона може пролитися, дуже швидко поступитися місцем сонцем - але вже всі навколо мокрі», - пояснила вона.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Діденко порадила тим, хто мав якісь плани на ранок неділі, про всяк випадок мати із собою від дощу парасольку чи плащ.

«Вдень у неділю ймовірність дощу більша - але про це я вже писала в основному прогнозі», - додала вона.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, якою буде погода в Україні в перший місяць літа. Чи підуть в червні дощі, або парасолька стане кращим другом ще надовго.