На сторінці в Instagram відомого українського танцюриста, фіналіста проекту «Танці з зірками» Євгена Кота з’явився новий допис.

На опублікованому відео Євген показує свій надзвичайний улов – чималу рибину досить екзотичного зовнішнього вигляду. За словами самого Кота – у нього на руках 19-кілограмовий веслонос. Це риба – родич осетра, і пощодить з Північної Америки.

До України веслоносів завезли наприкінці минулого століття для промислового розведення.

«Трофей», - підписав він знімок. Судячи з геолокації, Євген рибалив на озері Михайлина під Києвом, яке приваблює риболовів з усього регіону. Вартість рибалки тут сягає 500-600 гривень на день.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У коментарях підписники захоплюються вражаючим результатом рибалки легенди «Танці з зірками».

«Я чекала, коли впустиш», «Я то думала, що на вудочку зловив», «Клас, рибалка вдалась», - коментують фанати танцюриста, а тепер – ще й знаного рибака.

Нагадаємо, Віктор Вацко під Донецьком зловив жирненьку красуню - сезон відкритий: "Більше ніж у Леоненка..."

Як повідомляв Знай.ua, копи витягли нещасного дідуся з лап "старої з косою": було глибоко і холодно

Також Знай.ua писав, рибак спіймав на вудку чотириметрову акулу і ледь не посивів: вони їдять людей