У Києві випадкові перехожі стали свідками дивної події-чоловік сидів на даху балкона сусідів, оскільки свого балкона у нього не було.

Про це розповіли в співтоваристві «Х**вий Київ» в соцмережі «Телеграм».

Як повідомляється, дивну картину спостерігали в одному з будинків по вулиці В'ячеслава Чорновола в Києві. Чоловік сидів на стільчику на плиті, яка є дахом балкона його сусідів знизу. У самого господаря квартири балкона немає-відсутні перила. Можливо також, що в квартирі йде ремонт, і перила просто зняли, щоб змінити їх на більш нові.

"- Пацани, я на балкон... - Серьога, стій, довб**б, у тебе немає балкона!», - жартує з цього приводу автор повідомлення, публікуючи в соцмережі відповідні знімки.

Скрін, "Х**вий Київ"
Скрін, "Х**вий Київ"

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Скрін, "Х**вий Київ"
Скрін, "Х**вий Київ"

"Став свідком драми на Чорновола", - написав користувач під ніком "Анатолій".

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру.