Під Києвом, в Обухові, сталося зіткнення між мотоцикла та автобусом. Внаслідок аварії є постраждалі люди. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, аварія сталася зранку, приблизно о 9:00. В Обухові на вулиці Київській не поділили дорогу мотоцикл марки МХ-150С та автобус БАЗ.

Що саме в той момент відбулося на дорозі, ще належить з’ясувати слідчим. Однак відомо, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди у водія мотоцикла - низка тілесних ушкоджень. Його із травмами госпіталізували до лікарні.

Крім того, постраждали і обидва транспортних засоби. На щастя, в аварії цього разу обійшлося без загиблих.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

«О! Вже водій мотоцикла, не пілот! Мабуть, пілот був за кермом автобуса», - припускають у коментарях до повідомлення про аварію місцеві мешканці.

Нагадаємо, що посеред травня частина України засипало снігом, а температура впала нижче нуля.

Як повідомляв портал Знай.ua, нещадний смерч опустився на голови франківчан: "знімай швидше!".

Також Знай.ua писав, що Лютий ураган атакував велике місто, вітер розгортає літаки і рве дерева. У районі лиха опинилося близько 3 тисяч осіб, вони були екстрено евакуйовані.