Популярний український співак Павло Зібров показав свою нову роботу, зняту в співавторстві із колегами по цеху. Відповідний відеоролик він розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

«Прем’єра Є BASS! Я завжди підтримую молодь та цікаві колаборації. Стараюсь йти в ногу з часом. Дуже талановиті хлопці, пишуть самі пісні, такі що прокачають всіх, тож я беззаперечно погодився на пропозицію записати спільний трек та відзняти стильний кліп», - розповів захоплений співак.

Він також пояснив, що «Є BASS» - це поєднання запального, танцювального та молодіжного стилю.

«Я завжди готовий до експериментів! Тим паче, я ж контрабасист та бас-гітарист, а без басу не існує жодного оркестру, бас - це основа музики», - додав він, анонсуючи премєру нового кліпу.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Нарешті дочекалися», «Павло, Ви просто вогонь», «Вітаю з Прем‘єрою!!!! Крутяк!!!» - пишуть коментатори під новим кліпом співака.

Нагадаємо, що Павло Зібров побешкетував з двома молодими людьми:"буде цікаво".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зібров показав, від чого отримує найбільше задоволення.

Також Знай.uа писав, що Павло Зібров "залишив" кар'єру і пропав в саду: "велика гордість".