Українцям показали оновлений корпус Київського СІЗО та розповіли, що ж зміниться для ув’язнених в оновленій пенітенціарній установі. Відповідне відео розмістили на сторінці Міністерства юстиції України.

За словами заступника міністра юстиції Олени Висоцької, прикладом для оновленого дизайну СІЗО стали аналогічні заклади в Європі.

«І розміщення, і обладнання, і кольори камер оновленого корпусу Київського слідчого ізолятора ми брали з прикладів відповідних установ у країнах наших європейських партнерів. Тут збільшена площа, тут більш комфортні умови, якщо порівнювати зі звичайними камерами, є необхідне мінімальне обладнання для ув'язнених», - розповіла вона.

У Мінюсті обіцяють, що відтепер очікувати на вирок суду підозрюваним у таких камерах буде набагато комфортніше. Там також наголошують, що за «такими ж стандартами мають бути обладнані усі українські СІЗО».

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Аналогічні установи по всій країні обіцяють також обладнати за європейськими вимогами.

Нагадаємо, львівську колонію суворого режиму виставлять на продаж

Також Знай.ua писав, Малюська заявив, що готовий взяти на роботу засуджених на довічне – "Вони інтелігенті та начитані люди"