У Києві потужний гейзер з-під асфальту розбив кілька автомобілів, припаркованих неподалік від Бібліотеки імені Вернадського. Про причини аварії розповіли у сюжеті телепрограми «Джедаі» на каналі «2+2».

Як зазначається, не так давно на Деміївці, в районі Бібліотеки імені Вернадського, власники автомобілів залишили свої транспортні засоби на паркінгу. Повернувшись, вони виявили свої машини облиті брудною водою, засипані піском і розбиті камінням.

Фото: "Джедаї"
Фото: "Джедаї"

Фото: "Джедаї"
Фото: "Джедаї"

Фото: "Джедаї"
Фото: "Джедаї"

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як виявилося, винуватцем надзвичайної події був чималий прорив труби на тепломережі. Внаслідок аварії із-під землі вирвався величезний фонтан води, змішаної з піском і брудом.

Причиною прориву стали гідравлічні роботи на лінії. Під тиском одна з труб не витримала і лопнула, відправивши на поверхню сильний струмінь води, який прорвав асфальт.

«Під час випробування теплових мереж на цій ділянці сталося пошкодження магістрального трубопроводу, діаметром 800 міліметрів, який працює під великим тиском», — пояснили у відділі експлуатації теплових мереж.

Внаслідок події розбитими та пошкодженими виявилися півтора десятки автомобілів. Декому повибивало вікна, а декого сильно затопило водою. Вся надія, кажуть власники транспортних засобів, на вішкодування за страховкою.

Нагадаємо, що харківські студенти "плавають" в гуртожитку після дощу: мокра стеля і конспекти в калюжах.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові з під землі забив потужний "гейзер": "новий фонтан від Садового?".

Також Знай.uа писав, що місто під Києвом пішов під воду через відлигу, люди втрачають терпіння: "Кораблики можна пускати".