Популярний український телеведучий Слава Дьомін прогулявся Києвом у несподіваному вигляді. Відповідний знімок він розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

На фото – Слава Дьомін, який гуляє вулицею в джинсовому піджаку, заправивши його в лосини кольору фуксії. Свій «модний образ» голомозий телеведучий доповнив чорними босоніжками на високих підборах.

Такий дивний вигляд пояснюється тим, що цього тижня дівчата перемогли у грі «Основний інстинкт» і Слав Дьомін виконує дуже неочікуване бажання.

«Слава красавчик», «Яка легкість і грація. Дякую за настрій на весь день», - іронічно пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Гаряча штучка!», «У вас там студія, як чарівна скринька, знущань вистачить на всі випадки життя. Слава, крутяк, виконали завдання на мільйон відсотків», «Шикарный», - не вгавають захоплені українці в коментарях до смішного знімку.

Раніше ми повідомляли, Тіна Кароль спробувала роздягнути догола Славу Дьоміна, але той втік.

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Дьомін у Дубаї повторив "подвиг" апетитних українок.

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль поскандалила з відомим холостяком, в хід пішов посуд