У Києві невідомі зловмисники рознесли в брязкіт дитячий майданчик на території дитсадка. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, мова йде про дитячий садок № 432, розташований на вулиці Вацлава Гавела. Там батьки скинулися грошима і за свій рахунок встановили для малюків пісочницю з дахом.

Однак комусь пісочниця припала не до смаку-вночі невідомі проникли на територію дошкільного закладу, і розгромили дах конструкції.

«На території садочка № 432 батьки за свої гроші два роки тому поставили ось таку пісочницю. Вчора ввечері, або вночі, якісь покидьки - ось такий жах створили. Найнеприємніше, що як завжди - ніхто і нічого не бачив", - розповіли в співтоваристві автори поста, публікуючи відповідні знімки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Найнеприємніше - припускати, що бачили, але не зізналися», - додають кияни в колмментаріях.

"Це підземне приміщення для неслухняних дітей або дітей, батьки яких не складають гроші в фонд групи", - жартують деякі в коментарях.

Нагадавши, на Львівщині виявили гараж з котами у клітках. У населеному пункті Стебник Львівської області, в орендованому гаражі виявили велику кількість кліток з котами.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.иа", у Харкові на всіх стовпах розвісили оголошення з інформацією про шкуродера. у листівці написали навіть місце проживання чоловіка і розповіли, що дана істота труїть котів і собак у дворах житлових будинків.

Також "Знай.иа" писав про те, що у Хмельницькому молодь познущалася над твариною та виклала відео у Мережу. Українці не пройшли повз і пообіцяли знайти їх зробити з ними теж саме.