Магазин під Києвом викрили у продажу продуктових товарів, у яких вже давно вийшов термін придатності. Про це розповіли у спільноті «Народний Ревізор» у соцмережі «Телеграм».

Як повідомляється, мова йде про магазин мережі»Фора". Там в холодильниках виявили упаковки сосисок від відомого українського виробника, у яких вже давно закінчився термін придатності.

"Просто чергова прострочення, "забута" персоналом в холодильнику. Ірпінь, "Фора», Григорія Сковороди, 11", - пише автор повідомлення.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зокрема, на одній з упаковок стоїть дата виготовлення 20 квітня, а кінцева дата споживання – 9 травня. Інша пачка взагалі виготовлена 9 квітня, а термін її придатності закінчився ще 28 квітня, тобто майже місяць тому.

Як такий товар міг опинитися в холодильнику зі свіжою продукцією – питання, швидше за все, до адміністрації магазину.

Раніше повідомляли, чоловік купив в АТБ серветки з черв'яками: "спасибі скажіть, що не в ковбасці".

Як повідомляв Знай.иа, українці впарили морозиво з гнилими зубами замість начинки: обережно, може знудити.

Знай.иа писав, українець купив в АТБ "максимально сирні сардельки": розрізав, а там...