У Києві клумбу поблизу Бесарабського ринку «прикрасили» колючим дротом. Про це розповів Ілгам Гасанов на сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, клумба перед будівлею легендарного київського ринку раптом перетворилася на територію «строгого режиму» - її обнесли колючим дротом.

«Ми вже звикли, що арт від міських комунальників може бути супер своєрідний. Але облаштування клумб в центрі міста за допомогою колючого дроту це вже занадто», - написав автор допису, зазначивши, що киянам вистачило і минулорічних «бетонних пролісків» на Майдані Незалежності.

«Там це місце в принципі проблемне. Туди виходить вентиляція фудкорту, під бруківкою водяться черв'яки, там гадять голуби, лежать бездомні, влітку там надзвичайно жарко, бо нема дерев, а взимку холодно і слизько. Його перепроектовувати треба», «А розташували б на 100 метрів далі, і це б називалося інсталяцією. Дуже актуальною», - пишуть у коментарях незадоволені кияни.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

У комунальному підприємстві з утримання зелених насаджень Шевченківського району оперативно відреагували на ситуацію.

«Зазначаємо, що дана територія на балансі КП УЗН Шевченківського району не перебуває та силами підприємства не обслуговується. Однак, з метою комфортного відпочинку киян та гостей столиці, вказаний металевий дріт було прибрано!», - повідомили комунальники.