У Києві незабаром мають з’явитися нові трамваї, головною відмінністю яких стане низька підлога у вагонах. Про це розповіли у компанії ООО «Татра-Юг» на сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, для Києва закупили два десятки таких трамваїв, які є максимально комфортними для пасажирів навіть маломобільних груп населення. Салон оснащений системою клімат-контролю, USB-роз'ємами, відкидним пандусом, системою відеоспостереження. Ціна одного такого трамвая сягає 1 мільйона 229 тисяч євро.

«Трамваї будуть 100% низькопідлогові, трьохсекційні, довжиною 27 метрів», - розповіли у компанії.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Контракт із «Київпастрансом» на закупівлю 20 одиниць транспорту було укладено ще в лютому цього року.

«Оце дійсно гарний і що важливо, сучасний трамвай для будь якого міста. Сподіваюсь, якість виробів не підкачає», «Нарешті! Додумалися підтримати вітчизняного виробника!», - пишуть у коментарях задоволені кияни.

Нагадаємо, раніше "не хочеш здохнути, тв * рь?": "Гола" пасажирка маршрутки накинулася на чоловіка через зауваження.

Як повідомляє портал "Знай.ua" маршрутку на ходу огорнув густий дим-гальма втомилися, пасажири ледь не посивіли: "водій з вогнегасником..."

Також "Знай.ua" писав, що під Києвом маршрутник отримав кулю в ногу і повіз пасажирів далі.