У Києві затримали шахраїв, які дурили довірливих продавців. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, посилаючись на дані, оприлюднені правоохоронцями.

Як зазначається, шахраї займалися тим, що «заламували кошти» - застосовували давно відому, але все ще дієву схему шахрайства.

Цього разу вони обрали для «відпрацювання» схеми ринок «Люкс», розташований на Оболоні. Жінка та хлопець купували у продавців різні дрібнички і просили, щоб їм дали здачу з купюри великого номіналу.

Поки продавець відраховував здачу, вони усіляко відволікали його увагу, а потім способом «підлому-залому» забирали не лише свою велику купюру, але й решту на додачу.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Ці маніпуляції із грошима привернули увагу співробітники поліції ОПВ УКР, які й затримали злочинців.

Затриманими виявилися 43-річна Гусєва Тетяна Едуардівна, яку вже двічі судили за шахрайство та крадіжку; а також 21-річний Гусєв Джонні Мерабович.

Підозрюють, що вони можуть бути причетні й до інших подібних злочинних епізодів у столиці.

«Сімейний підряд», - зазначають у коментарях до повідомлення кияни, припускаючи, що це матір навчила сина своєї справи.

Раніше повідомляли, бонус за роботу після 60-ти: українцям пояснили, хто може оформити додатковий пенсійний стаж.

Як повідомляв Знай.uа, українець втратив слух і потрапив в "мережі" Приватбанку: "Дзвонять, шантажують".

Знай.uа писав, українка в "ПриватБанку" отримала нового чоловіка і заблокований рахунок: "Я незаміжня!".