На сторінці в Instagram відомої української акторки Ольги Сумської з’явилася нова публікація, присвячена святкуванню Дня вишиванки.

«У день вишиванки вирішила показати вам декілька унікальних сорочок і суконь з власної колекції! Згадую, як бабуся Оля по маминій лінії сама робила конопляне полотно, вишивала і це були просто чудові речі-корсетки, напірники, сорочки, рушники...Сьогодні знаходжу рідкісні старовинні вироби в неті, а щоб старовина не несла негативу, треба її попрати в підсоленій воді! Щаслива бути власницею розкішних суконь він неперевершеної yuliya_magdych! І це справжні шедеври! Носіть українську вишиванку! Вона сьогодні на часі! Зі святом!», - написала вона.

«Вітаю Вас, Ольго, із Всесвітнім Днем Вишиванки! А для мене особисто Ви приклад та натхнення! Дякую Вам за це», «Олю, дуже красиві!!! А ти ну просто красунечка, зі святом!», - зичать фанати акторки.

«Яка краса!!! Колекція неймовірна!!!», «Зі Святом Вас! Щастя! Радості! Краси!», «Дуже красиві вишиванки, Олечка! І який же мелодійний і приємний український мова-приємно слухати Вас, прямо насолода слухати правильну українську мову! І Ви, безумовно – найкрасивіша», - зазначають прихильники Сумської.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.