Маленький киянин не дійшов до школи, бо заблукав по дорозі. Про це розповіли в столичній поліції.

Як зазначається, 12-річний хлопчик зранку, як завжди, вирушив до школи. Проте в навчальному закладі його так і не дочекалися.

Стурбована матір повідомила про зникнення сина до поліції.

Правоохоронці встановили, що дитину на автобус до школи зранку проводжала бабуся. Школа розташована через кілька зупинок від дому хлопчика, і він добре знає всю дорогу.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак поліцейські припустили, що бабуся могла переплутати автобуси і посадити онука не в той транспорт.

Переглянувши відео з камер спостереження, патрульні підтвердили свій здогад.

Поліцейські почали перевірку всіх зупинок транспорту на маршруті, яким прямував автобус із хлопчиком. Мокрого від дощу і втомленого школяра виявили на проспекті Героїв Сталінграда.

Хлопчик розповів, що не одразу зрозумів, що прямує не туди. А коли зрозумів, то вийшов на Лівому березі і пішки пішов у напрямку дому.

Поліцейські повернули «мандрівника» до матері та бабусі.

Раніше ми повідомляли, на Львівщині шукають безвісти зниклу карооку красуню-місяць жодної звісточки.

Як повідомляв "Знай.ua", дев'ятирічний харків'янин з гордістю надів Погони, мрія збулася.

Також "Знай.uа" писав, що удар блискавки забрав життя 9-річного футболіста під час тренування, сім'я і клуб не можуть прийти до тями.