У Києві супермаркет ловив покупців на неіснуючу акцію. Про це написали в співтоваристві «чорний список» в соціальній мережі «Телеграм».

Як повідомляється, супермаркет Novus, розташований за адресою Княжий затон, 4/4, запідозрили в спробі збільшити продажі начісним шляхом.

"Киянин побачив акцію на ковбасу "Краків» від "Фарро". На жовтому ціннику - перекреслена ціна за 100 грам - 35,90 гривень, і нова ціна - 14 гривень за 100 грам. Люди підходили і брали, розраховуючи на акцію, але на касі їх усіх чекав сюрприз. Всім пробивали по 359 гривень. Багато цього не помічали і йшли. А тим, хто помітив, говорили: акції немає. Але акційний цінник так і не знімали, продовжуючи обманювати людей», - розповіли в співтоваристві.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"І знову ж таки... Набридло вже писати одне і теж... Скажу одне, поки народ буде дурним і незнаючим законів і своїх прав, цей же народ буде продовжувати купувати таку ковбасу", - вважають в коментарях.

"359 за кілограм - м'яса взяти і на природу», «Як ніби в ковбасі є ковбаса, смажте шашлик», - підказують коментатори.

"Там внизу дрібним шрифтом вказана дата дії акції. 18.05", "Цілком можна повернути, бо продати повинні рівно за тією ціною, яка вказана під даним товаром", - вважають кияни.

Нагадавши, дорога картопля з АТБ не стала смачним обідом: "всередині чорні плями". Покупниця була шокована картоплею з популярного супермаркету.

Як повідомляв портал " Знай.ua", в Україні знизилися ціни на основний продукт: сніданок стане значно дешевшим. Які приємні сюрпризи очікують українців на прилавках.

Також " Знай.ua " писав, матуся ледь не нагодувала малюка пюре з цвіллю: "ви що знущаєтеся?". Страшна Знахідка, яку могла з'їсти дитина, була виявлена вже вдома.