У Києві сталася дивна ДТП за участю вантажівки. Про це написали в співтоваристві dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, інцидент стався вранці в четвер, 20 травня, на Кудрявському узвозі.

"Ранкова ДТП (аварія) в Києві: Кудрявський узвіз. Перекинулася вантажівка Мерседес. Начебто без постраждалих", - написав автор повідомлення, оприлюднивши фотографії з місця події.

Пізніше уточнили, що сталося ДТП за участю вантажівки і мотоцикла. В результаті аварії вантажівка перекинулася, а що сталося з водієм мотоцикла і куди він міг подітися - невідомо.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Він втомився, приліг відпочити. Сплять втомлені машинки, і водій спить", - жартують з цього приводу коментатори.

"Там, де Європа - там щось не те»,-додають кияни, натякаючи на напис на кабіні «втомленої» вантажівки.

Раніше повідомляли, у Києві кур'єр служби доставки влаштував махач посеред дороги - " по еб * лу замовляли?".

Як повідомляв Знай.uа, реанімобілі та сотні камер: українських водіїв попередили про Тиждень безпеки дорожнього руху.

Знай.uа писав, українці пропонують створити альтернативу "ВКонтакте": "знайомитися стало ніде". Автор скаржиться, що" ВКонтакте " заблокували, але альтернативу натомість не придумали, хоча це сайт для спілкування і знайомств.