На сторінці в Instagram популярного українського ранкового телешоу «Ранок з 1+1» з’явився новий допис. Цього разу ефір присвячений Дню вишиванки, який вже став традиційним святом в Україні.

На фото – Людмила Барбір та Руслан Сенічкін у гарних яскравих вишиванках з нагоди свята.

«Доброго четверга! До початку літа залишається 11 днів! Нині День вишиванки - ми розкажемо, як підібрати сорочку, аби личила та була якісна. На що перш за все звертати увагу? Та як правильно доглядати? Шліть фотки себе у вишиванках», - пропонують телеведучі.

«Вітаю з днем вишиванки!!! Ви сьогодні особливо гарні!!!», «Люблю вишиванку. Всіх зі святом нас!», «Доброго ранку, з днем вишиванки! Вітаю всіх нас! Сьогодні Україна буде ошатна, кольорова!», «Доброго ранку. Зі святом. Ви прекрасні. Вітаю команду «Сніданку»», - долучаються до привітань українці.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Красивенні! Людочка просто нереальна. Сукня просто неймовірна», «Людочко, сукня просто неймовірна», - не скупляться на компліменти фанати шоу.

«Вітаю з важливим українським святом, Днем вишиванки! У цей день важливо згадати про наше коріння. Адже український народ – сильний, незалежний і має прекрасні традиції. Давайте їх продовжувати та розвивати!», - додають у коментарях.

Нагадаємо, раніше Марія Бурмака показала свої найдорожчі скарби, львів'яни в захваті: "Краса неземна"

Як повідомляє портал «Знай.иа» День вишиванки: містичний зміст орнаментів українців

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янки у вишиванках "ожили" на столітніх фото: російською мовою тут і не пахло