У Києві дитина ледь не потонула в озері. Про це розповіли в співтоваристві «Трибуна – Броварі» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, інцидент стався в парку "Перемога" в середу, 19 травня: там хлопчик вирішив скупатися, але не розрахував свої сили. Він почав тонути і кликати на допомогу. На щастя, молодий чоловік, який гуляв неподалік, допоміг витягнути хлопчини.

До речі, рятувальник навіть не встиг скинути з себе верхній одяг – так і пірнув в озеро, в чому йшов повз.

"Є ще сміливі чоловіки. Повага і респект", "Молодець! Не розгубився, врятував дитину! Спасибі велике і будьте здорові щасливі завжди!!!", "Добре, що поруч був дорослий і сильний чоловік, що врятував дитину», - пишуть коментатори під відео.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А ось авторам ролика неабияк дісталося за бездіяльність.

"Смотрящих ще загасив би", "А самі що? Стоять тітки і "клацають" ... обличчям. Якщо б хлопець не прибіг, то ці гуски так би стояли і дивилися, як хлопчина захлинається. Жесть, як деградували. Рятувальник - молодець! Висловлюємо повагу», - обурюються українці.

Раніше повідомляли, маленький кіт впав з четвертого поверху і застряг на козирку під'їзду: не впорався б без рятувальників.

Як повідомляв Знай.uа, олень-камікадзе прогулявся ошелешеним Києвом: зоопарк серед маршруток.

Знай.uа писав, харків'янин зібрав смертельний урожай зі свого городу - " Могло рвонути!".