Кияни все ще не звикли до того, що за домашніми тваринами на вулиці потрібно прибирати. Про це написав засновник пабліку dtp.kiev.ua Влад Антонов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"This is Ukraine: сьогодні мене перший раз жорстко вилаяли в парку за те що зібрав і викинув масеньку какашку в урну», - розповів він, додавши, що завжди носить з собою пакетики для собачого г*вна.

"Сьогодні Тох покакав три рази поспіль і пакетів не вистачило: я взяв маленьку какашку в 1 куб см, якийсь папірцем, що побачив поруч, і відніс в урну... поруч з лавкою, де сиділа бабуся», - пояснив він.

У відповідь літня жінка розсердилася і заявила, що в урну біля лавочки собачі фекалії викидати не можна.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я вибачився за можливо заподіяну шкоду і пояснив ситуацію, але жінка вкрай образилася і поведу була готова викликати на мене СБУ», - додав автор поста.

"Цікаво, для чого, на думку незадоволених, урни, якщо не для сміття, і якщо не врегульовано перелік предметів для видів урни і не встановлено достатньо екскрементних кошиків? Можна сказати, що підбурюєте порушувати правила і зобов'язання прибирати за тваринами і взагалі? Урни для квітів і парфумів, і складати чисті речі і продукти», - посміюються городяни.

"Потрібно було дістати і в руки їй віддати, напевно. Дикі бабки, вони ще є", "Мене вилаяла продавець за те, що я пакетик з какулями викинула в сміттєвий контейнер поруч з магазином. Щиро бажаю таким людям частіше вступати в какулі собачок або котиків, за якими не прибирають", - додають городяни.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові на проспекті Чорновола, 67, промишляє агресивна побірушка з тваринами. Літня жінка постійно змінює тварин, з якими жебракує. Вона нападає і намагається нацькувати будь-кого, хто робить їй зауваження.

Також Знай повідомляв, що у Верховній Раді зареєстрований законопроект, який передбачає оподаткування українців ще одним податком. І хоча він поки лежить без розгляду, вже встиг викликати в українців праведне обурення.

Нещодавно Знай передавав, що в місті Нетішин Хмельницької області заборонили підгодовувати вуличних собак і кішок біля багатоповерхівок. Так у міській раді постановили, бо, кажуть, пси масово нападають на людей.