У неділю, 16 травня, в Києві на Петрівці в озері потонув 24-річний хлопець.

За попередньою інформацією, трагедія трапилася, коли молодий чоловік гуляв з друзями (хлопцем і дівчиною) на березі, проте версії того, що сталося відрізняються одна від одної, пише "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

"Хотілося б знайти свідків, Хто б міг внести ясність в ті жахливі події. Може хто гуляв собакою, може хто у вікно виглянув, рибалки які рибу ловили або просто люди, які проходили повз і бачили щось, що допомогло б відтворити ту жахливу картину?", - звернулися до українців автори публікації.

Тим часом з Хмельницької області прийшли дуже тривожні новини, які на щастя, закінчилися "хепі ендом". Так, троє дітей опинилися в пастці бурхливої річки. Діти каталися в дерев'яному човні, але в одну мить все пішло не за планом, дітей почало відносити течією.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше повідомляли, маленький кіт впав з четвертого поверху і застряг на козирку під'їзду: не впорався б без рятувальників.

Як повідомляв Знай.uа, олень-камікадзе прогулявся ошелешеним Києвом: зоопарк серед маршруток.

Також Знай.uа писав, харків'янин зібрав смертельний врожай зі свого городу - "Могло рвонути!".