Популярний український телеведучий Слава Дьомін показав своїм фанатам молодшого члена своєї сім'ї - сина Влада. Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

На опублікованому знімку – двоє-сам Дьомін і його син. Крім того, в публікації ще безліч знімків, на яких хлопчик зовсім ще малюк.

"З Днем народження, найкращий син! Іноді я дивуюся, наскільки Ти мудро мислиш. Впевнений, що ця мудрість не раз стане в нагоді в житті! Так, життя-складна штука. Але у тебе все вийде! А ми з мамою будемо поруч", - пообіцяв щасливий батько в підписі до знімка на своїй сторінці.

"Люблю тебе від землі до місяця і назад!» ,- додав Дьомін.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

"Мої вітання! Нехай росте міцненький і здоровенький, розумний весь в тата і зачіскою точно в маму", - пише з гумором в коментарях Андрій Джеджула.

"Наші привітання нехай ангела охоронець ніколи не покидає ... а щастя і успіх завжди будуть поруч ... і головне бути здоровим радує маму і тата...", "Успіху, здоров'я, здійснення мрій», - додають інші коментатори.

Раніше ми повідомляли, Тіна Кароль спробувала роздягнути догола Славу Дьоміна, але той втік.

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Дьомін у Дубаї повторив "подвиг" апетитних українок.

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль поскандалила з відомим холостяком, в хід пішов посуд