На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Лідії Таран, яка сьогодні потрапила під сильну зливу, з’явився новий допис.

На опублікованому фото вона стоїть під парасолькою в одному зі столичних дворів, трохи змокла під сьогоднішньою зливою.

«Мокра Курка! Не знаю, хто це вигадав, але це точно про мене. Двічі потрапила під зливу, в якій вимокла до нитки, а до того ще добровільно мокла в басейні і гарно висушила волосся, а ще позичила парасольку, вже коли на небі з’явилась веселка. У Вас теж бувають такі вдалі дні?», - підписала вона знімок.

У коментарях підписники захоплюються чудовим виглядом зірки.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Гарна, хоч і змокала! А веселка - до великого щастя!!», «Сьогодні теж потрапила під зливу. Нормальна людина перечекала б десь, але не я... Дома виливала воду з кросівок.! Все викручувала і сушила. Але все одно, в травні під дощиком добре..», - пишуть фанати.

«Ліда, Ви така красива, що жоден дощ не затьмарить Вашу ніжність і щірість! Завжди захоплююся Вами», «Все рівно красуня!» «Дуже красива - така природня врода», - додають фанати.

Додамо, що Лідія Таран зізналася про "роман" з лідером групи "Бумбокс" Андрієм Хливнюком. За її словами, "це було дуже давно, 15 років тому, все були молоді і та вільні".

Сам Хливнюк тепер неодружений - дружина пішла від нього взимку 2020 року після 10 років шлюбу. Для співака ця тема досить болюча, він не любить її коментувати.

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розповіла, як заразилася коронавірусом вся її сім'я.

Також "Знай.ua" писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "Одужала, повертається до роботи"