Користувачі соцмереж не втомлюються ділитися один з одним цікавими рецептами кулінарних шедеврів. Цього разу увагу домогосподарок привернув приголомшливо смачний пиріг, рецепт якого оприлюднили в You tube.

"Сьогодні для вас я приготувала дуже смачний, ніжний і тане в роті пиріг. Пиріг з яблуками готуватися дуже швидко і стане прикрасою вашого столу. Такий яблучний пиріг можна приготувати замість торта і всі рідні залишаться в повному захваті!",- обіцяє автор відео.

Для того, щоб приготувати пиріг, необхідно взяти для тесту 230 мілілітрів теплої води, 11 грам дріжджів, два яйця і одне – для змазування пирога, 70 грам цукру, щіпку солі, дві столові ложки рослинної олії, 600 грам борошна.

Начинка пирога-яблука з цукром. На пиріг знадобиться три-чотири середніх яблука і 100 грам цукру.

Для заливки: дві повні столові ложки сметани і чайна ложка цукру.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як готувати:

У теплу воду всипаємо цукор, дріжджі, сіль, рослинне масло, додаємо яйця. Все перемішуємо віночком.

Порціями додаємо просіяне борошно, замішуємо тісто, ставимо в тепле місце на півгодини.

Розкачуємо тісто в пласт товщиною 3-5 мм, розкладаємо яблука, нарізані тонкими слайсами. Посипаємо цукром, звертаємо в рулет, нарізаємо і викладаємо на деко.

У розігрітій до 180 градусів духовці випікаємо 40 хвилин.

Готовий пиріг перевернути на тарілку, посипати цукровою пудрою.

Нагадавши, червоний борщ до сала з часничком: справжній український рецепт для козаків. Правила, завдяки яким борщ збереже гарний червоний колір

Як повідомляв "Знай.uа", крабовий салат з сиром-кіскою — новий смак традиційної страви, доступний кожному

"Знай.uа" писав, Молдавські ковбаски без оболонки і без особливих зусиль: рецепт для ідеального пікніка. Мінімум двічі необхідно пропустити м'ясо через м'ясорубку.