У Києві власники автомийки вирішили заощадити на оплаті послуг «Водоканалу», і не стали підключатися до каналізації. Натомість вони обрали інший спосіб позбавлятися від стічних вод.

Про це повідомили у спільноті «LOS SOLOMAS. КИЇВ» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, мийка, на яку скаржаться місцеві мешканці, розташована на вулиці Борщагівській, 95-Б.

Щоб не витрачати гроші на каналізацію, власники закладу просто зливають відпрацьовану воду разом із хімічними речовинами безпосередньо в річку Либідь, яка протікає неподалік.

«Мийка врізалася в зливовий колектор (не в каналізацію!), і скидає в річку Либідь брудну хімічну пінну рідину після миття машин. На фото чітко видно, скільки в руслі річки піни і шампуню!», - не приховують свого обурення автори допису.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ
Показати ще

«І так кожен день», - додають вони, публікуючи фотознімки скандальної автомийки та потоків тієї води, яку вона скидає в легендарну київську річку.

Нагадаємо, що криза змусила тисячі людей переривати смітники щоб просто вижити: "Почищу і віднесу додому..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", Україна потопає у смітті, за "чистоту" доведеться заплатити: "у нас немає вибору"

Також, "Знай.uа" писав, що українці врятували трьох діточок, які кликали на допомогу: закрили одних у брудній квартирі без їжі

Раніше повідомляли, ціни на продукти в Україні значно зросли, навіть у Європі дешевше: у скільки обійдеться "кошик".