У Києві процвітає вулична торгівля, яку ніхто не контролює. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, поблизу станції метро «Лук’янівська» торгують навіть червонокнижними квітами та сирим м’ясом, яке не пройшло перевірку.

«Червонокнижні квіти, мед, невідомого походження сири, м'ясо, ковбаси та інше. Жодного дня без цієї остогидлої торгівлі. Чи, може, всіх все влаштовує? Київ, Лук'янівка», - написали автори допису.

У коментарях думки киян з цього приводу кардинально розділилися.

«М'ясо заборонити. А овочі залишити. Тому що домашнє – смачне, і бабусі пенсії не вистачає», - вважають кияни.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«У моїх родичів в городі дуже багато конвалій, і вони самостійно завойовують все більше місця, вже цілком можна збирати їх і продавати… Цілком можливо, що бабулька, що продає петрушку і кілька букетиків конвалій, їх у себе в городі зібрала», - додають містяни.

«Захистники "бєдних бабушек" тут як тут», - не поділяють такого оптимізму інші коментатори.

Нагадаємо, що українські полярники розбудили гігантських красенів-неймовірні кадри прямо зі станції " Академік Вернадський".

Як повідомляв портал "Знай.uа", скандальний харківський ринок "Барабашово" окупували кози- " зжерли чийсь віник".

Також, "Знай.uа" писав, що прогулянка страуса українською дорогою сполошила водіїв: "як вдома".