У Києві дощові потоки розмили дорогу, внаслідок чого автомобілі почали провалюватися під асфальт. Про це повідомили у спільноті «Київ автомобільний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, в Києві після чергової потужної зливи підмило дорожнє полотно. Асфальт не витримав і провалився. В новоутворений провал потрапив автомобіль.

«Суворі київські дощі ...», - із сарказмом додають автори повідомлення в підписі до світлини.

У коментарях кияни розходяться в думці з приводу того, хто ж винен у ситуації.

«Ну, а навіщо він в яму заїхав?», - дивуються коментатори.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Це все велосипедисти наворожили», «Так, а шо там? Таки, шо? Правда, шо 57% киян задоволені роботою нині діючого мера столиці?», «Я чомусь думаю, що, як завжди, буде винен водій, тому що припаркувався», - припускають кияни.

«В смарт-сіті врятувати може тільки смарт-удача», «Київавтодор – вішайся», «Танки грязі не бояться», «Київ скоро розвалиться, дороги в столиці, гірше ніж в будь-якому іншому місті країни. Соромно, товариші, соромно», - додають інші.

У Київавтодорі пояснили, що займатися цією проблемою мають не вони, а ПрАТ АК «Київводоканал»

«На вулиці Іллінській, 8 сталось вимивання основи дороги після перекладки каналізації. Замовник робіт – ПрАТ АК «Київводоканал», яке має і відновити покриття», - впевнені в дорожній компанії.

Нагадаємо, раніше "Не хочеш здохнути, тв * рь?": "Гола" пасажирка маршрутки накинулася на чоловіка через зауваження.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Маршрутку на ходу огорнув густий дим-гальма втомилися, пасажири ледь не посивіли: "водій з вогнегасником..."

Також "Знай.ua" писав, що Під Києвом маршрутник отримав кулю в ногу і повіз пасажирів далі.