У Києві 14-річна дівчинка потрапила під бетоновоз. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, все трапилося в Києві на Новосілках: там дитину переїхав бетоновоз. На щастя для дівчинки, аварія дивом обійшлася без постраждалих.

За словами автора повідомлення, дівчинка Юля, 14 років, 2007 року народження, залишилася жива і перебуває в лікарні навіть не в тяжкому стані. Звичайно, вона отримала певні травми, однак минулося навіть без переломів.

За даними слідства, вона переходила дорогу в п’яти метрах від переходу, що є порушенням. Водій теж не був уважний і допустив наїзд. Лише дивом дитина не отримала смертельних травм.

«Потерпіла, яка потрапила під бетонозмішувач, жива та немає жодного перелома. 14-річна постраждала отримала забій грудної клітини, струс мозку і подряпини. P.S: розмітка у місці цього переходу відсутня взагалі», - додають автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

У коментарях кияни розходяться в думці з приводу того, хто ж винен у ситуації.

«У 14 років уже можна вивчити ПДР і не лізти напролом через проїжджу частину.

Як водій міг не "допустити наїзд" на пішохода, якого не видно і бути за правилами там не повинно?», - дивуються коментатори.

Нагадаємо, раніше "Не хочеш здохнути, тв * рь?": "Гола" пасажирка маршрутки накинулася на чоловіка через зауваження.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Маршрутку на ходу огорнув густий дим-гальма втомилися, пасажири ледь не посивіли: "водій з вогнегасником..."

Також "Знай.ua" писав, що Під Києвом маршрутник отримав кулю в ногу і повіз пасажирів далі.