В Києві на вулиці Гната Хоткевича мало не сталася ДТП. Водій таксі виїхав на зустрічну смугу, ймовірно щоб піти на обгон. У цей же час йому на зустріч їхало маршрутне таксі, яке не збиралося поступатися дорогою.

Відео, зроблене одним із випадкових свідків, опублікували на Facebook-сторінці спільноти "Київ Оперативний". Автори ролику іронічно зазначають, що з понеділка якраз розпочався тиждень безпеки ДД.

"Якщо що - вчора розпочався тиждень безпеки дорожнього руху. Цікаво, чи входить цей перфоменс, де один перевізник пасажирів щимить іншого перевізника пасажирів, який перебуває на зустрічній смузі, до програми безпеки дорожнього руху?", - цікавиться автор.

Нещодавно у Львові водій маршрутки накричав на шестикласника та вимагав у дитини гроші, незважаючи на те, що до кінця навчального року школярі мають право на безоплатний проїзд у громадському транспорті за наявності учнівського квитка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше "Не хочеш здохнути, тв * рь?": "Гола" пасажирка маршрутки накинулася на чоловіка через зауваження.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Маршрутку на ходу огорнув густий дим-гальма втомилися, пасажири ледь не посивіли: "водій з вогнегасником..."

Також "Знай.ua" писав, що Під Києвом маршрутник отримав кулю в ногу і повіз пасажирів далі.