Відомий радіоведучий на "Люкс ФМ" Слава Дьомін не втомлюється тішити українців, запрошуючи в ефір найцікавіших гостей.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram ведучий розповів про перший випуск "Люксоподкаста", який вийшов на YouTube. У гостях - режисер-постановник популярного тревел-шоу "Орел і Решка" Євген Синельников. Хлопці обговорили випуск, відзнятий в Північній Кореї, який не випустили під страхом страти невинних людей.

"Вирішили поговорити з @synelnykov_yevgen про подорожі і дати кілька порад тим, хто буде їхати в Дубай і Туреччині! Склали свій топ найкращих і найгірших місць🔝 а ще (звичайно) поговорили з Женею про Орел і решка. Особливо крута історія про те, як знімали в закритій Північній Кореї. Як з ними ходив місцевий КДБ-шник, в якій бідності там живуть люди і як команда @orelireshka_official не стала випускати програму, щоб не стратили супроводжуючих🤯", - розповів Дьомін.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Тіна Кароль спробувала роздягнути догола Славу Дьоміна, але той втік.

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Дьомін у Дубаї повторив "подвиг" апетитних українок.

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль поскандалила з відомим холостяком, в хід пішов посуд