Популярний український шоумен, актор "Кварталу 95" Олександр Пікалов - знаний мотобайкер, який частенько ділиться з підписниками фото улюбленого залізного коня.

Навідміну від минулого року, цей травень видався теплим, тож саме час відкривати мотосезон, що артист і зробив. На своїй сторінці в Instagram Олександр Пікалов виклав кілька фото з першої "прогулянки" на мотоциклі у Києві.

"Сезон відкрито!", - підписав яскраві кадри шоумен.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нещодавно студія "Квартал 95" вирішила нагадати шанувальникам, як виглядали коміки в юності. Так, на архівному кадрі засвітилися юні Олександр Пікалов і Степан Казанін. Підписникам запропонували вгадати в якому році був зроблений кадр.

Нагадаємо, традиційно, на травневі свята команда "Кварталу «зібралася в Туреччині, де проводять фестиваль»Весело". Минулого року свято довелося скасувати через складну епідеміологічну ситуацію з коронавірусною інфекцією.

А зараз стало відомо про те, як у Туреччині відпочила команда студії "Квартал 95". На новому знімку частина коміків зібралася на полі заради спільного знімка. Всі вони стоять спиною до камери, але, кадр вийшов все одно епічним.

Нагадаємо, раніше Кошовий з кварталу зібрався замінити Go-A на Євробаченні: цей голос можна включати замість будильника. Артист виставив серію сторіз-репостів у своєму Instagram, де він заспівав в ефірі радіо "Люкс ФМ".

Як повідомляє портал Знай.ua Путін з " Квартал 95 "відправив сина на майстер-клас до Вєрки Сердючки:" довів усіх до ручки...". Степан Казанін опублікував цікаве фото з Андрієм Данилком

Також Знай.ua писав, що "Квартал 95 "відправився на передову з" військовим туром": Донбас не залишився без пісень. Кошовий, Пікалов, Карпов, Великий, Ткач та інші вирушили на Донбас