У Києві на вулиці Дмитрівській люди стали свідками дивного перфомансу у виконанні водія бетонозмішувача. Чоловікові не вистачило місця, щоб нормально проїхати по вузькому двору, тому він прийняв геніальне рішення: їхати далі, зносячи при цьому все, що зустрічається на шляху.

Відео, зроблене однією з камер спостереження, на своїй Facebook-сторінці публікує спільнота "Київ Оперативний".

"У дворі на Дмитрівській, 69, водій бетономішалки не зміг нормально проїхати, а тому вирішив просто перти по антипарковочних клумбах. Звичайно, після всього він з місця події зник. # AA8721PT", - йдеться в публікації.

Нещодавно в Києві на вулиці Леся Курбаса помітили нахабного героя парковки. Зазначимо, що чоловік заради того, щоб припаркувати свій автомобіль, посунув сміттєві баки і відкинув колеса, які там лежали просто на дитячий майданчик.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
"Відсунув смітники на приїжджу частину, відкинув колеса на дитячий майданчик, поставив свою ластівку на зелену зону. Молодець!",- сказано в повідомлення.
Користувачів мережі не на жарт розгнівав місцевий герой паркування і вони почали залишати свої коментарі під оприлюдненим фото.

Як повідомляв портал "Знай.uа " , публічний список і два дзвінки на день: слуги народу " врятували українців від шантажу підступних колекторів.

Також "Знай.uа " писав, що українець показав, що ПриватБанк творить з клієнтами.