Вночы 17 травня, в Києві "дорослі розваги" закінчилися для закоханих лікарнею і затриманням. Так, чоловік з дівчиною виріщшили усамітнитися у вбиральні, попередньо добряче випивши алкоголю.

У процесі сталася непередбачувана ситуація, яка лишається за кадром, панянка сильно вкусила супутника за статевий орган, практично відкусивши його. Чоловіка терміново забрали до лікарні, а дівчину тимчасово затримали, проте згодом відпустили.

Сталося це в караоке-ресторані "Mister Cat" на вулиці Срібнокільській 3-а.

Обережно! Фото 18+

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Це вже не вперше, коли публічний секс зненацька шокував українців. У Кременчуці парочка закоханих вирішила зайнятися сексом на дамбі – просто посеред білого дня. Спостерігати яскраву картину, як хтиві коханці втілюють свої збочені фантазії, довелось на Власівській дамбі.

Пара вирішила прилюдно розважитися, а відеозйомку взяв на себе звичайний перехожий. На пляжі зовсмі не видно людей, окрім закоханих, дамба безлюдна, тому і перепон для утіх у любителів публічного сексу не виникло.

Нагадаємо, на одеському пляжі парочка не стримала тваринний інстинкт, а поліція зняла все на камеру.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Кременчуці п'яний водій зайнявся сексом з пасажиркою на очах у копів.

Також портал Знай.uа писав, що в Харкові одна парочка без комплексів вирішила зайнятися сексом просто в самому центрі міста.