У ніч на понеділок, 17 травня, в столичному районі Нивки невідомі влаштували масове побоїще. Не менше десяти чоловік билися один з одним у дворі житлового будинку, на всю вулицю розносилися п'яні крики і образи.

"Захід" вийшов настільки гучним, що розбудив мешканців будинку. Люди спостерігали з вікон за тим, що відбувається, деякі знімали дійство на відео. Деякі з них публікує Telegram-канал "Х**вий Київ".

На одному з роликів чутно, як жінка з вікна пересварюється з дебоширами. Можна припустити, що вона пригрозила викликати поліцію або дійсно викликала. Потихеньку "компанія" почала розходитися, але одному з чоловіків, мабуть, дуже міцно дісталося в бійці, оскільки він залишився лежати на землі. Ніхто з учасників побоїща не прийшов забрати бойового товариша.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Спите? А тим часом - "Nivki never sleep" 😎 когось міцно від від**ярили, чувачок з землі так і не встав", - іронізують автори.

Нагадаємо, що у Харкові малолітки влаштували масове побоїще: копи помітили і вдарили по газах.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові студент-іноземець штрикнув дівчину ножем і залишився на волі.

Також Знай.uа писав, що українці влаштували люту тисняву за" одяг з Європи": хапали, немов востаннє.