За життям популярної телеведучої "Ранок з Україною «на телеканалі» Україна" і актриси Лілії Ребрик стежить понад 700 тисяч передплатників, з якими зірка охоче спілкується і ділиться подробицями з особистого і професійного життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram ведуча виклала ролик з собою в головній ролі, який для неї підготували віддані шанувальники і опублікували на фан-сторінці. Кадри з інтерв'ю Лілії, зйомок і фотосесій наклали на трек Максима Третьякова "Ви коли-небудь тонули в людині?".

"Нехай це відео залишиться тут ... 🤍 Дякую моїй фан-сторінці @ lili.aesthh. дуже зворушливо🤍
... одна з улюблених фотосесій з @tatyana_kizeeva 💫", - написала ведуча.

Нагадаємо, телеведуча Ребрик з чоловіком перевершили Настю Каменських: "Попа, як у Лілі". Лілія Ребрик показала розваги зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", заміжня Ребрик забула про все в обіймах Анатоліча: "Нам приємно". "Весна. Ранок. Настрій"

Також "Знай.ua" писав щаслива Лілія Ребрик встигла розговітися з коханим чоловіком - "Божа благодать!".Зіркова родина показала, як святкує Великдень.