В п'ятницю, 14 травня, в Києві від онкології померла Ольга Гранецька - снайперка-розвідниця з Вінничини.

Трагічну звістку повідомили на сторінці Facebook-спільноти "Життя після АТО". Жінка служила у ЗСУ з 2007 року, проходила службу на посаді радіотелеграфіста в 101 окремому полку зв'язку і управління військ зв'язку України.

З початком російсько-української війни прагнула потрапити на фронт, та у 2016 році почала службу в артрозвідці 93 ОМБр, а в 2017 році перейшла для подальшого проходження служби - до 131 ОРБ, де виконувала бойові завдання на посаді снайпера-розвідниці (2-ї категорії) у першій розвідроті.
Протягом останнього року Ольга боролася з онкохворобою щитовидної залози та ускладненнями, після кожної операції поверталася на Схід. Кілька тижнів тому її стан різко погіршився, в результаті чого, померла в ГВКГ (м. Київ). Залишилися мати та дві сестри. Жінку поховали у Вінниці в неділю, 16 травня.

Нагадаємо, раніше Харківський медик показав жахи переповнених лікарень: "діти на апаратах, кисню в обріз"

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua, Коронавірус з новою силою атакує харків'ян, медики приголомшили правдою: "швидше вмирають"

Також Знай.ua писав, що У Франківську померла медсестра, яка врятувала сотні життів: "ти була ангелом у білому халаті".