В понеділок зранку, 17 травня, в Києві на проспекті Степана Бандери сталася дорожньо-транспортна пригода, через яку на дорозі утворився серйозний затор. Через те, що це початок робочого тижня і популярна локація, в "тягнучці" завмерли сотні автівок.

Про ДТП у своєму Telegram-каналі повідомили працівники столичної патрульної поліції.

Про обставини аварії поки що нічого не повідомляється, але ймовірно, що причиною стало різке погіршення погодних умов.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

В прес-центрі Державної служби з надзвичайних ситуацій, в південних і центральних областях очікуються град і пориви вітру 15-20 метрів в секунду. Рятувальники оголосили і, жовтий рівень небезпеки. У Києві та Київській області 17 травня прогнозуються грози - в цих регіонах оголошено аналогічний рівень небезпеки.

Нагадаємо, що посеред травня частина України засипало снігом, а температура впала нижче нуля.

Як повідомляв портал Знай.uа, нещадний смерч опустився на голови франківчан: "знімай швидше!".

Також Знай.uа писав, що лютий ураган атакував велике місто, вітер розгортає літаки і рве дерева. У районі лиха опинилося близько 3 тисяч осіб, вони були екстрено евакуйовані.