Для багатьох українських регіонів робочий тиждень розпочнеться з різкого погіршення погоди. Зокрема, в понеділок, 17 травня, в Києві та області пройдуть весняні грози.

Як повідомили в прес-центрі Державної служби з надзвичайних ситуацій, в південних і центральних областях очікуються град і пориви вітру 15-20 метрів в секунду. Рятувальники оголосили і, жовтий рівень небезпеки.

У Києві та Київській області 17 травня прогнозуються грози - в цих регіонах оголошено аналогічний рівень небезпеки.

Найтеплішою погода буде в Харкові-незважаючи на обіцяну грозу, денна температура складе 26-28 градусів тепла, а вночі – 14-16. Найхолодніше буде в західних областях - там денна температура не підніметься вище 21 градуса, а вночі опуститься до 9 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що посеред травня частина України засипало снігом, а температура впала нижче нуля.

Як повідомляв портал Знай.uа, нещадний смерч опустився на голови франківчан: "знімай швидше!".

Також Знай.uа писав, що лютий ураган атакував велике місто, вітер розгортає літаки і рве дерева. У районі лиха опинилося близько 3 тисяч осіб, вони були екстрено евакуйовані.