В соцмережі Instagram, на особистій сторінці популярної української телеведучої Катерини Осадчої, з’явився новий допис.

Красуня-телеведуча, яка нещодавно розповіла про свою вагітність, відвідала у Києві «Кураж-Базар» - столичну благодійну барахолку на ВДНГ.

Серед безлічі локацій та павільйонів її увагу привернув павільйон із кошенятами, яких роздають у добрі руки столичні притулки.

Осадча зізналася, що із задоволенням взяла б до себе на виховання одного з пухнастиків, однак цьому є серйозна перешкода – у її рідних сильна алергія на котів. Звичайно, в родині алергіків, де чекають на третю дитину, не доводиться говорити про те, щоб утримувати пухнастого улюбленця.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Це крає серце, якщо б не алергія у домашніх, взяла б усіх», - підписала вона знімок вольєру із котиками, який розмістила у себе на сторінці в сторіз.

Нагадаємо, що Катя Осадча поділилася кумедними архівами зі зйомок "Світського життя".

Як повідомляв портал Знай.uа, телеведучий Юрій Горбунов заговорив про вагітність своєї дружини.

Також Знай.uа писав, що Горбунов показав, як радує вагітну Осадчу - чоловікам на замітку: "Найкраща!".