У Києві розшукують спритного злодія, який у переході скоїв крадіжку на очах у своєї дитини. Про це повідомляють у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

На відео помітно, що підозрюваний в крадіжці витягнув щось з кишені попереду йде жінки, а коли вона обернулася, зробив вигляд, що ні при чому. При цьому за руку він тримає дитину років 10-12.

"Увага! Розшук! За скоєння крадіжки в переході біля З ТЦ "Метроград" розшукується Тейфель Йосип, 1998 року народження. За цінну інформацію, яка допоможе затримати злодія-винагорода", - пишуть автори повідомлення.

"Хороший приклад дитині...", "Жесть, вже в такому віці вчать дітей. Господи, що в цьому світі не так?", - обурюються кияни.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

«А він її спеціально і взяв для цього! Ви б теж на чоловіка з дитиною не подумали! І додам: ... діти з малолітства переймають досвід крадіжки шахрайства та ін. криміналу, і такий приклад - це для них норма!", "Який приклад... це майстер-клас з професійних навичок!", - пояснюють коментатори.

"Там все набагато простіше. Справа не в тому, що ви не подумаєте на чоловіка з дитиною, а просто вкрадене передають дитині, тому як його навіть обшукати не можна», «Саме так. Я знаю про це. Дитина співучасник, але відповідальності немає...» ,- зазначають українці.

Нагадаємо, що на Львівщині неадеквати обнесли Божий дім, парафіяни в жаху: "Хреста немає!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українець задавив прикордонника через гроші і "зізнався" через 3 роки: "я переїхав його"

Також, "Знай.u" писав, що у лісі знайшли тіло блогерки, відомої своєю сімейною ідилією: у злочині зізнався чоловік